Mobil menu

Skole, SFO og corona

På Aalestrup Skole & SFO tager vi situationen omkring Covid-19 alvorligt.

• Vi bruger sund fornuft og passer godt på hinanden.
  • Vi sørger for god håndhygiejne, god hosteetikette og holder, så vidt det er muligt, god afstand til hinanden.

Typiske symptomer er feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og tab af smags- og lugtesans, som hos nogle kan være ledsaget af stoppet næse eller løbenæse. Senere kan der opstå åndenød, herunder hurtig vejrtrækning. Stoppet næse eller løbenæse uden andre symptomer er ikke typisk for COVID-19, dvs. det er mindre sandsynligt at symptomerne skyldes COVID-19. Børn får som regel ingen eller kun milde symptomer, hvis de smittes. Men hvis de udvikler symptomer, er symptomerne de samme som hos voksne.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte skolens ledelse - nederst på siden kan du finde skolens vejledning til håndtering af covid-19

Vejledninger fra Vesthimmerlands Kommune

Her kan du finde vejledninger og anvisninger fra Vesthimmerlands Kommune

God råd fra foreningen skole & forældre