SFO-Kvisten

SFO-Kvistens dagligdag.

SFO Kvisten er delt i to afdelinger. Afd. Kvisten for 0. til og med 2. klasse, samt Bikuben for 3. klasse. Vedhæftede folder beskriver de vigtigste oplysninger omkring dagligdagen i SFO Kvisten. Pædagogerne fungerer både i SFOen samt på skolen, hvor vi har et godt og tæt samarbejde.

frugtordning

Børnene har mulighed for at tilmelde sig eftermiddags-”frugt”, der serveres når børnene kommer fra skole. Det er et lille måltid, som for eksempel kan være et stykke frugt, knækbrød, halv bolle eller lignende.

Skolefritidsordningen er placeret som en integreret del af skolen, og skal sikre bedst mulig samspil mellem skole og fritid. Det er bl.a. vores opgave sammen med skole og forældre at styrke og udvikle børnenes læring samt sociale kompetencer. Hos os sker det gennem et trygt, inspirerende og udviklende miljø.

Der er tilknyttet en pædagog til klasserne i indskolingen, for at sikre elevers alsidige udvikling og trivsel bl.a. gennem alternativ læringsaktiviteter.

Der er åben hus i løbet af foråret, hvor forældre og kommende skolebørn bliver inviteret på besøg, både i 0.klasserne samt i SFO Kvisten.

sfo-2017-2018.pdf

Email til redaktør: Aalestrup Skole