Mobil menu

Skolestart i 0. klasse

Allerede et år før dit barn skal starte i skole, begynder vi at forberede dit barns skolestart.
Det gør vi, fordi vi ved, at det er en vigtig og stor begivenhed, når man får et skolebarn i familien.

Vi vil rigtig gerne tage godt imod dig og dit barn og gøre overgangen fra daginstitution til skole så god og tryg som mulig.

Skoleindskrivning åbnes typisk i slutningen af december året før dit barn skal starte i skole.
Indskrivningen foregår via den digitale pladsanvisning.

Inden der bliver åbnet for indskrivning regner vi med, at vi har haft kontakt med dig flere gange - både i form af forældremøder i børnehaverne og via breve fra skolen. Du kan altid ringe eller skrive til os med de spørgsmål, der meget naturligt dukker op når man har et barn, der skal starte i skole.

Året inden dit barn skal starte i skole, laver vi et årshjul for skolestarten - du kan se årshjulet for skoleåret 2020/2021 herunder.

Hvis dit barn ikke går i børnehave eller hvis dit barn går i en anden børnehave end Aagades Børnehave og Børnehuset Aalestrup, må du meget gerne tage kontakt til skolen, så vi sikrer at du får den nødvendige information om skolestarten. Vi er i god dialog med børnehaverne i Hvam og Fjelsø, som er de børnehaver vi typisk modtager børn fra.

Årshjul for skolestart 2020/2021

Shape Created with Sketch.