Mini-SFO

Aalestrup skoles Mini SFO er et tilbud til børn, som er indmeldt i skolen og forventes at påbegynde undervisningen i børnehaveklassen i august. Vesthimmerlands Kommunes formål med Mini-SFO er, at tilbyde barnet en glidende overgang fra børnehaven til børnehaveklassen og SFO, samt tryghed indenfor skolens rammer. Børnene opskrives til Mini-SFO samtidig med skoleindskrivningen i slutningen af november til medio december. Mini-SFO starter 1.april hvert år og pædagogerne som modtager Mini-SFO børnene følger med som klassepædagog i 0. klasse.

Vedhæftede folder beskriver dagligdagen og de mest nyttige oplysninger om Mini-SFO på Aalestrup Skole.

Sammen med skolen afholder vi møde med forældrene til kommende skolebørn til 0. klasse i forbindelse med skoleindskrivning, samt igen om foråret inden start 1. maj.

mini-sfo-2019.pdf

Email til redaktør: Aalestrup Skole